Flamuri Qe Valvitet

Tiran Büyükelçiliği 26.02.2015

Te Nderuar Anetare te Shoqerise,

Ne date 22 shkurt 2015, ne stacionin Televiziv Turk “TRT Türk”, eshte shfaqur pjesa e pare e filmit dokumentar “Flamuri qe valvitet”. Te interesuarit qe deshirojne te shohin kete program, i cili ka te beje me promovimin e Shqiperise dhe te Ambasades sone, mund te klikojne ne faqen e internetit te poshteshenuar:

http://www.trtturk.com/program/detay/dalgalanan-bayrak.html…

Me respekt,

Atatürk

Murat Ahmet Yörük Ambassador
Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

Visa applications: Monday, Wednesday and Friday between 09:30-12:00
1/1/2020 1/3/2020 New Year's Day
3/14/2020 3/14/2020 Summer Day
3/22/2020 3/22/2020 Nevruz Day
4/12/2020 4/12/2020 Katholic Easter
4/19/2020 4/19/2020 Orthodox Easter
5/1/2020 5/1/2020 International Worker's Day
5/24/2020 5/24/2020 End of Ramadan
7/31/2020 7/31/2020 Feast of Sacrifice
8/30/2020 8/30/2020 Turkish Republic Victory Day
9/5/2020 9/5/2020 Mother Teresa Beatification Day
10/29/2020 10/29/2020 Turkish National Day (Republic Day)
11/28/2020 11/28/2020 Albanian National Day
11/29/2020 11/29/2020 Albanian Liberation Day
12/8/2020 12/8/2020 National Youth Day
12/25/2020 12/25/2020 Christmas