Dy Ekspozita Të Rëndësishme Nga Turqia, Në Galerinë Fab Në Tiranë

Tiran Büyükelçiliği 16.01.2015

Dy Ekspozita të Rëndësishme nga Turqia, në Galerinë FAB në Tiranë

Në kuadër të Projektit “Dialogjet Ndërkulturore Artistike Turqi-Shqipëri”, me bashkëpunimin e Muzeut të Peras Suna dhe İnan Kıraç, Institutit Yunus Emre dhe İKASD Shoqata e Dialogjeve Ndërkulturore Artistike Stamboll, Galeria FAB në Tiranë mirëpret në datat 20 janar – 03 shkurt 2015 eskpozitat “Nga Kostandinopoli në Staboll: Fotografi të Bosforit nga mesi i shekullit XIX deri në shekullin XX” dhe “Historia ime” Art Rinor nga Turqia.

në Galerinë FAB në Tiranë

Hapja:20 janar 2015

Pritje / Koktej: 18:00 - 18:30

Konference: M.Sinan Genim / 18:45 – 19:30

Related Documents

TİRAN Basın Bülteni.docx

TİRAN board.pdf

TİRAN inv.pdf

TİRAN njoftim per shtyp.docx

TİRAN press.docx

Atatürk

Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

Visa applications: Monday, Wednesday and Friday between 09:30-12:00
1/1/2020 1/3/2020 New Year's Day
3/14/2020 3/14/2020 Summer Day
3/22/2020 3/22/2020 Nevruz Day
4/12/2020 4/12/2020 Katholic Easter
4/19/2020 4/19/2020 Orthodox Easter
5/1/2020 5/1/2020 International Worker's Day
5/24/2020 5/24/2020 End of Ramadan
7/31/2020 7/31/2020 Feast of Sacrifice
8/30/2020 8/30/2020 Turkish Republic Victory Day
9/5/2020 9/5/2020 Mother Teresa Beatification Day
10/29/2020 10/29/2020 Turkish National Day (Republic Day)
11/28/2020 11/28/2020 Albanian National Day
11/29/2020 11/29/2020 Albanian Liberation Day
12/8/2020 12/8/2020 National Youth Day
12/25/2020 12/25/2020 Christmas