Kursi I Punimit Të Stolive Tradicionale Turke

Tiran Büyükelçiliği 24.11.2014

Në kuadër të projektit "Nga mjeshtri te nxënësi", pranë Institutit Junus Emre Tiranë fillon kursi i punimit të stolive tradicionale turke.

Ditët e kursit

E hënë - e mërkure 10:00 - 13:00

E martë - e enjte 10:00 - 13:00
Kursi është pa pagesë.

(Kursi do të jetë pa pagesë. Do të krijohen dy grupe të veçantë për ditët e hënë – e mërkurë dhe e martë – e enjte.)

Për informacione të mëtejshme na kontaktoni

“Yunus Emre Enstitüsü Tiran
Adresa: Rr. Arben Broci nr. 6, Tiranë
Telefon: +355 42 45 10 55

Me respekt,Atatürk

Murat Ahmet Yörük Ambassador
Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

Visa applications: Monday, Wednesday and Friday between 09:30-12:00
1/1/2020 1/3/2020 New Year's Day
3/14/2020 3/14/2020 Summer Day
3/22/2020 3/22/2020 Nevruz Day
4/12/2020 4/12/2020 Katholic Easter
4/19/2020 4/19/2020 Orthodox Easter
5/1/2020 5/1/2020 International Worker's Day
5/24/2020 5/24/2020 End of Ramadan
7/31/2020 7/31/2020 Feast of Sacrifice
8/30/2020 8/30/2020 Turkish Republic Victory Day
9/5/2020 9/5/2020 Mother Teresa Beatification Day
10/29/2020 10/29/2020 Turkish National Day (Republic Day)
11/28/2020 11/28/2020 Albanian National Day
11/29/2020 11/29/2020 Albanian Liberation Day
12/8/2020 12/8/2020 National Youth Day
12/25/2020 12/25/2020 Christmas