Festivali I Shtatë Ndërkombëtar I Filmit Në Durrës

Tiran Büyükelçiliği 05.09.2014

Më 9–14 shtator 2014 në Durrës do të organizohet Festivali i Shtatë Ndërkombëtar i Filmit.

Gjatë Festivalit do të shfaqen edhe filmat turq “Shamikuqja”, “Dashuria e divave”, “Gratë që këndojnë” dhe “Ëndrra e fluturës”.

E ftuara e nderit e këtij Festivali do të jetë diva e kinemasë turke, Türkan Şoray. Gjatë Festivalit, i cili ka një kuptim të veçantë sepse përkon me 100-vjetorin e kinematografisë turke, Komiteti i Festivalit do të nderojë Zonjën Turkan Şoray me Çmimin “Gladiatori i Artë i Karrierës”.

Bashkangjitur është programi i Festivalit.

Jeni të mirëpritur.


PROGRAMI I FESTIVALIT

9 shtator 2014, Teatri antik i Durrësit

20.00 Hapja e Festivalit, Shqfaqja e filmit “Shamikuqja”

10 shtator 2014, Teatri “Aleksander Moisiu”

12.30 Shfaqja e filmit “Dashuria e divave”

16.00 Takim bisedë me Türkan Şoray

12 shtator 2014, Teatri “Aleksander Moisiu”

Shfaqja e filmit “Gratë që këndojnë”

14 shtator 2014, Teatri “Aleksander Moisiu”

Shfaqja e filmit “Ëndrra e fluturës”

Atatürk

Murat Ahmet Yörük Ambassador
Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

Visa applications: Monday, Wednesday and Friday between 09:30-12:00
1/1/2020 1/3/2020 New Year's Day
3/14/2020 3/14/2020 Summer Day
3/22/2020 3/22/2020 Nevruz Day
4/12/2020 4/12/2020 Katholic Easter
4/19/2020 4/19/2020 Orthodox Easter
5/1/2020 5/1/2020 International Worker's Day
5/24/2020 5/24/2020 End of Ramadan
7/31/2020 7/31/2020 Feast of Sacrifice
8/30/2020 8/30/2020 Turkish Republic Victory Day
9/5/2020 9/5/2020 Mother Teresa Beatification Day
10/29/2020 10/29/2020 Turkish National Day (Republic Day)
11/28/2020 11/28/2020 Albanian National Day
11/29/2020 11/29/2020 Albanian Liberation Day
12/8/2020 12/8/2020 National Youth Day
12/25/2020 12/25/2020 Christmas